Auteursrecht

Auteursrecht

Op de inhoud van Gewoon Vegan, zoals de teksten en foto’s, rust auteursrecht, daarom is het niet toegestaan afbeeldingen en teksten van Gewoon Vegan letterlijk over te nemen. Als je inhoud van Gewoon Vegan wilt gebruiken op je website of een ander medium (boek, tijdschrift, etc.) dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Afhankelijk van jouw doelstelling kunnen we dan besluiten of je onze inhoud mag gebruiken, en onder welke voorwaarden.

Verwijzingen (hyperlinks)

Een groot deel van het nut van het World Wide Web komt van verwijzingen, daarom staat Gewoon Vegan je toe om een verwijzingen naar onze inhoud te maken (deep linking). We staan echter niet toe dat je alleen een directe koppeling naar onze afbeeldingen en/of foto’s maakt zonder de Gewoon Vegan pagina te tonen. Als wij merken dat je dat wel doet dan zullen we hiertegen maatregelen nemen.

Reacties

Het auteursrecht van reacties blijft bij de schrijver van de reactie. Gewoon Vegan behoudt zich het recht voor reacties zonder opgave van reden te verwijderen. Ook zullen wij reacties reproduceren op verzoek van de politie of justitie of een andere organisatie als dit wettelijk verplicht is. Ingezonden reacties worden op de website geproduceerd, hieraan kunnen door de auteur geen rechten worden ontleend.

Als je vermoedt dat een reactie inbreuk maakt op jouw auteursrecht, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.