AH wokmix Mexicaans

AH Mexicaanse wokmix met kidneybonen, veganDe diepvriesafdeling van de supermarkt ligt vol met groentemixen, waarvan er heel veel vegan zijn. Ik ga die niet allemaal hier posten, maar deze Mexicaanse wokmix van AH verdient wat mij betreft een ereplaatsje, omdat er behalve groente ook kidneybonen in zitten. Dat mogen ze vaker doen!

Deze mix is bijna een complete maaltijd (groente + eiwitbron). Je hoeft hem alleen maar even te roerbakken, wat salsa en/of kruiden erbij te doen en dan kun je hem zo serveren met wraps of rijst. De Italiaanse en Oosterse diepvries wokmixen van AH zijn ook vegan, maar daar moet je zelf nog iets van peulvruchten of een vleesvervanger bij doen.

De ingrediënten

30% kid­ney­boon, ro­de pa­pri­ka, ui, sper­zie­boon, ma­ïs.

Hoe smaakt het?

AH Mexicaanse wokmix met gierst, veganIk ben blij verrast over de kwaliteit van deze mix. De stukjes groente die erin zitten zijn lekker groot en blijven ook na het bakken fijn stevig van textuur. Dat is wel eens anders met diepvriesgroente!

Ik had nog een restje gekookte gierst in de koelkast, en zodoende kon ik in minder dan 10 minuten een lekkere volwaardige maaltijd in elkaar flansen. Er zitten geen kruiden of andere smaakmakers bij, dus je moet de mix wel even zelf op smaak brengen met Mexicaanse kruiden o.i.d.. Ik deed er wat zout en lekker veel knoflookpoeder, komijn en oregano door.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze wokmix is alleen te koop bij Albert Heijn. Een zak van 600 gram kost €1,19.

1 Reacties

Silvia van Brakel op 16-6-2015 - 16:44

Deze wokmix mexicaans van ah is inderdaad heerlijk. Groetjes, Silvia van Brakel

Schrijf een reactie