AH Verse basilicum spaghetti

door onder Deegwaren
Kenmerken: , , ,

AH verse basilicum spaghetti, vegan Verse pasta zonder ei is een zeldzaam goed. Van alle verse pasta's van AH huismerk is er maar ééntje vegan: deze Spaghetti al basilico. Die moest natuurlijk getest worden! De spaghetti hoeft maar twee minuten te koken, dus hij is ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd.

De ingrediënten

Du­rum tar­weg­ries­meel, 10% ba­si­li­cum, tar­we­ve­zel, wa­ter.

Hoe smaakt het?

De spaghetti heeft een subtiel kruidig smaakje en een lekker stevige beet. Wel opletten dat je het echt maar twee minuten kookt, want het wordt snel te zacht. Als je er geen sterk smakende saus bij eet, is het ook aan te raden om ruim voldoende zout in het kookwater te doen, anders smaakt het een beetje flauw. Wij aten het met een simpele groentemix en wat geraspte Violife kaas.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze pasta is alleen te koop bij Albert Heijn. Een bakje met 250 gram pasta kost €1,99.

4 Reacties

Tara op 27-3-2017 - 21:19

Volgens de website van de AH is deze pasta nog steeds (of weer) vegan! Ingrediënten: tarwegriesmeel (GLUTEN), 10% basilicum, tarwevezel (GLUTEN), water

Martine op 28-3-2017 - 7:10

Hoi Tara, ik zag pas ook weer de vegan variant bij AH in de winkel. Ik ga het aanpassen.

Leony op 27-8-2021 - 13:18

Gluten is niet dierlijk .. dus vegan…. Toch?

Martine op 30-8-2021 - 13:54

Hoi Leony, gluten is inderdaad vegan. AH heeft een tijdje kippenei aan deze pasta toegevoegd, waardoor het toen niet vegan was. Gelukkig is hij nu al weer een hele poos vegan.

Schrijf een reactie